Over ons

Tom Boves en Cecile van Berkum werkten beiden in een semi-wetenschappelijk kantoorbaan toen ze in 2000 de gelegenheid grepen om verantwoordelijk te worden voor het onderhoud van de finca Los Balates. In dezelfde tijd waagden ze beiden een sprong in de wondere, toen nog onbekende wereld van de zelfstandigen zonder personeel.

Cecile startte in 2009 een nieuw bedrijf dat ze Saborpuro noemde. Ze importeert sindsdien ambachtelijke delicatessen uit Andalucia. Zo probeert ze een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van de regio. Lees alles op de website van saborpuro.

Tom schrijft over effectief taalgebruik in asymmetrische werkrelaties, vooral in de context van het voortgezet onderwijs en geeft nog steeds trainingen voor leidinggevenden en mentoren. Zie de website van het Centrum voor co-actieve communicatie.

Joshu is een knappe Australian Shepherd die ons in 2012 – daartoe aangezet door een knappe reu uit Yegen – een nestje mooie puppy’s schonk. Uit haar eerste en enige nestje hebben we Toosje en Streep gehouden.

CONTACT

Cecile: +31615462817 mail: donabalates @ gmail.com
Tom: +31641828077 mail: tomboves @ mac.com

Tom en Cecile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De luxe van eenvoud in de Alpujarra