Over ons

Tom Boves en Cecile van Berkum werkten beiden in een semi-wetenschappelijk kantoorbaan toen ze in 2000 de gelegenheid grepen om verantwoordelijk te worden voor het onderhoud van de finca Los Balates. In dezelfde tijd waagden ze beiden een sprong in de wondere, toen nog onbekende wereld van de zelfstandigen zonder personeel.

Cecile startte in 2009 een nieuw bedrijf dat ze Saborpuro noemde. Ze importeert sindsdien ambachtelijke delicatessen uit Andalucia. Zo probeert ze een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van de regio. Lees alles op de website van saborpuro.

Tom schrijft over effectief taalgebruik in asymmetrische werkrelaties, vooral in de context van het voortgezet onderwijs en geeft nog steeds trainingen voor leidinggevenden en mentoren. Zie de website van het Centrum voor co-actieve communicatie.

Joshu is een knappe Australian Shepherd die ons in 2012 – daartoe aangezet door een knappe reu uit Yegen – een nestje mooie puppy’s schonk. Uit haar eerste en enige nestje hebben we Toosje en Streep gehouden.

CONTACT

Cecile: +31615462817 mail: donabalates @ gmail.com
Tom: +31641828077 mail: tomboves @ mac.com

Tom en Cecile

Tom en Cecile - 2 van 6
Tom en Cecile - 3 van 6
IMG_0034
Tom en Cecile - 6 van 6

2 gedachten over “Over ons”

  1. Goedemorgen wat een leuke verrassing om jullie via FB tegen te komen … viavia wie geen idee maar klinkt heel fijn … ik ga Inshalla in Januari weer op weg naar het zuiden met busje en Zenna ( Hond) en het lijkt me fijn om jullie op te zoeken ik heb niet veel nodig… een plekje voor de bus is fijn en wellicht kan ik helpen met wat er op dat moment nodig is … veel liefs en tot hopelijk ergens in het voorjaar

    1. Beste Els, bedankt voor je spontane berichtje. Zou leuk zijn je te ontmoeten. We moeten alleen kijken hoe het gaat met je hond. Onze honden zijn heel lief, maar behoorlijk territoriaal naar andere honden. Goede reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De luxe van eenvoud in de Alpujarra