Los Balates

De luxe van eenvoud in de Alpujarra

Los Balates is onze  boerderij van acht hectare biologisch gecertificeerde grond. Deze finca ligt in het Parque Natural Sierra Nevada, 1375 meter boven zee. Je hoort hier alleen het ruisen van water, de wind, het zoemen van insecten, krekels,  vogels en, veraf, verwaaide bellen van een kudde schapen.

Tijdens een  labor y siësta  kun je op Los Balates genieten van een inspirerende vakantie. In september/oktober bijvoorbeeld, als we amandelen oogsten of wijn maken. Of in mei als we werken aan de watervoorziening of in de winter als we onderhoud plegen in de boomgaard.

Je kunt bij ons terecht voor  structuur en begeleiding als je geconcentreerd wilt schrijven aan een rapport, boek, scriptie of proefschrift. Er staat een snelle computer met groot scherm, er is snel wifi en een printer.

Nogal wat  mensen die op bezoek komen, spelen met de gedachte  om zelf het roer om te gooien. Wij delen graag informatie en onze eigen ervaringen maar zullen altijd jouw/jullie proces respecteren. Reken op lastige vragen en op prikjes waar het pijn doet.

Op deze website en een Facebookpagina delen we onze bescheiden avonturen op deze “homestead”..

3 gedachten over “Los Balates”

  1. Hallo. Spreekt me aan. Kunt u mij svp info sturen over een verblijf bij jullie. Wens jullie veel mooie dagen/weken/maanden toe. Groetjes. Winnie Reijnders uit meerssen

    1. Beste Winnie,

      Dank voor je berichtje!

      Algemene informatie over verblijven hier kun je vinden op de site. Maar misschien kunnen we best even bellen en kijken wat precies je wensen zijn. Mijn nummer: 0641828077.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De luxe van eenvoud in de Alpujarra